Accés a l'aula virtual

T'interessa

T'interessa

Portals

novetats

Ves enrere Sessió Webinar - L'esport d'alt nivell, alt rendiment i alta competició en les universitats de la CV

Sessió Webinar - L'esport d'alt nivell, alt rendiment i alta competició en les universitats de la CV

Cicle de Webinarios - Proad Comunitat Valenciana

Aquests webinar, organitzats des del Proad Comunitat Valenciana, tenen com a objectiu tractar diferents temàtiques que són d'interès per a tots/as els nostres/as esportistes d'elit i esportistes d'alt nivell i d'alt rendiment.

Objectius.

Continguts:

  • Universitats existents en la CV i breu resum de cadascuna d'elles: hi ha 9, sent 5 públiques i 4 privats - Alacant: UA i UMH - Castelló: UJI - València: UCH-CEU, UCV, UEV-UEM, UPV, UV, VIU.

  • Normativa existent referent als beneficis d’aquests/as esportistes per a l’accés als estudis universitaris, diferenciant AN, AR i elit de la CV, actualment esportistes d’alta competició.

  • Procediment d’accés a Universitats de la CV per als i les esportistes DAN, DAR i Alta Competició de la CV: accés per diferents contingents, notes de tall, distinció entre Universitats públiques i privades, etc.

  • Procediment de seguiment en els estudis universitaris dels esportistes DAN, DAR i Alta Competició de la CV en Universitats de la CV:

         - suports: criteris de permanència, matriculació parcial, tutorització, etc.
         - programes d’ajudes: beques, premis, convocatòries, etc.

 

Ponents:

  • Amparo Dols Nacher: esportista d'Alt Nivell; medallista en Europeu Absolut, Mundials Universitaris i JJOO Seül 88 de taekwondo. Entrenadora d’equips a Universitat de València i Universitat Politècnica de València durant més de 10 anys. Coordinadora Programa d’ajudes a l’esportista de AN i elit en la UV durant 18 anys. Actualment Tutora en PROAD CV.
  • Data: dilluns 13 de juny de 2022 - 15.30 a 16.30 h.
  • Accés LLIURE. És necessària INSCRIPCIÓ per a l'accés.

Veure altres novetats