Tipo de editor simple

Accés a l'aula virtual

T'interessa

Portals

novetats

« Ves enrere

Premis Esport i Ciutadania 2021

Premis Esport i Ciutadania 2021

Des de la Càtedra d'Estudis Esportius de la Universitat Politècnica de València i la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, et convidem a participar en els Premis d'Esport i Ciutadania 2021, que reconeix els millors projectes esportius dirigits a crear una societat més justa i solidària a través de l'esport.

Amb aquesta iniciativa l'objectiu és impulsar els millors projectes d'innovació social en l'àmbit esportiu que contribuïsquen a una societat més justa i solidària a través de l'esport.

Dirigida a persones, clubs i entitats i institucions esportives, públiques i/o privades, empreses i professionals del sector esportiu i associacions.

Termini de presentació: comença a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta resolució en el DOGV i finalitza el 6 de setembre de 2021 a les 14.00 hores.

La creació en 2019 de la Càtedra d'Estudis Esportius es el resultat de la signatura d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la Universitat Politècnica de València.

Més informació:

Veure altres novetats