Accés a l'aula virtual

T'interessa

Portals

Cursos d'entrenador

Cursos d'entrenador

novetats

Ves enrere Jornada Europea de gestió de l'esport inclusiu

Jornada Europea de gestió de l'esport inclusiu

Seran compartides diverses de les experiències europees més rellevants en la gestió de l'esport inclusiu, amb especial atenció a iniciatives de pau i inclusió social esportiva.

Aquest fòrum internacional, que tindrà lloc en l'edifici Veles e Vents de la Marina de València, albergarà ponències i taules redones en les quals participaran experts de renom compartint experiències europees en la gestió de l'esport inclusiu, posant el focus en iniciatives de pau i inclusió social esportiva.

Dirigit a professionals, gestors, entrenadors, professors, clubs i entitats esportives, en l'esdeveniment es pretén intercanviar coneixement, projectes i noves idees sobre la gestió i pràctica de l'esport inclusiu en l'àmbit europeu.

La Jornada inclourà la taula redona “Casos d'èxit en la gestió municipal de la diversitat en l'esport”, amb la participació de representants polítics de la Comunitat Valenciana i conclourà amb la gala de lliurament dels quarts Premis a l'esport inclusiu “Pansa la bola” de l'associació PROMIS, acte que tancarà institucionalment Aitana Mas, Vicepresidenta i Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

Més informació:

  • Data: dijous 22 de setembre de 2022 des de les 9.30 h.

Veure altres novetats