Accés a l'aula virtual

T'interessa

Portals

novetats

« Ves enrere

Seminari Internacional de Periodització Tàctica

Seminari Internacional de Periodització Tàctica

Esdeveniment formatiu d'alt interès per a tots aquells interessats en l'ensenyament- entrenament d'esports col·lectius, i més concretament en Futbol.

Entre els diferents ponents d'alt nivell nacional i internacional que participaran en aquest seminari destaca la figura del Professor Vítor Frade, creador de la metodologia de Periodització Tàctica, amb dècades de dedicació al futbol i a l'ensenyament, principalment en el FC Porto i en la Facultat d'Esport de la Universitat de Porto.

És considerat el mentor metodològic de diversos entrenadors d'èxit mundial com per exemple José Mourinho José Mourinho, André Vilas-Boas, Carlos Carvalhal, Vítor Pereira i Xavier Tamarit.

La trobada es realitzarà en l'Institut Valencià de Cultura de València els dies 8 i 9 de juny de 2018, Durant aquests dies es reflexionarà sobre la metodologia de la Periodització Tàctica, però també sobre la seua importància per a aconseguir resultats d'èxit en el futbol d'alt rendiment.

Com co-organitzadora de l'esdeveniment, juntament amb la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, els professors, estudiants i PAS de la Universitat Catòlica de València tindran una quota d'inscripció reduïda, en els diferents terminis de registre.

Conèixer més:

Veure altres novetats